SK

HU

Národná petícia za zmenu Nemzeti petíció a változásért

Slovensko za posledné tri roky stagnuje a ľudia majú pocit, že začalo doslova cúvať. Jediným výsledkom Hegerovo-Matovičovej vlády je zdražovanie, kríza a chaos. Ľudia sú právom znepokojení a sklamaní. Musíme to zmeniť. Chceme Slovensko dostať na správnu cestu, ukončiť chaos, začať pracovať pre ľudí a nenechať si vziať našu budúcnosť. Ak súhlasíte s niektorou z požiadaviek pre budúcu vládu, vyjadrite svoj názor.

Szlovákia az elmúlt három évben stagnált, és az emberek úgy érzik, hogy szó szerint elkezdett visszafelé haladni. A Heger-Matovic-kormány egyetlen eredménye az áremelkedés, a válság és a káosz. Az emberek joggal aggódnak és csalódottak. Ezen változtatnunk kell. Szeretnénk Szlovákiát a helyes útra terelni, véget vetni a káosznak, elkezdeni az emberekért dolgozni, és nem hagyni, hogy a jövőnket elvegyék. Ha egyetért a következő kormányra vonatkozó követelések bármelyikével, alább fejtse ki véleményét.

Počet podpisov:

202831,

Dosiahnime spoločne 200,000!

Az aláírások száma:

202831,

Érjünk el együtt: 200.000 aláírást!

202,831 Podania
Cieľ 200,000

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ak ste petíciu podpísali viackrát, Váš hlas bude zarátaný iba raz. Ďakujeme.

Ha többször is aláírta a petíciót, szavazatát csak egyszer számítjuk be. Köszönjük.

My, občania Slovenskej republiky požadujeme, aby vláda, ktorá vzíde z nadchádzajúcich parlamentných volieb:

1. Zastavila drastické zvyšovanie cien energií a potravín súkromnými korporáciami tak, že vráti kontrolu nad strategickými energetickými spoločnosťami späť do rúk štátu a nastaví silnú ruku štátu aj nad trhom potravín.

2. Chránila dôchodcov, rodiny a slabých pred zdražovaním tak, že im bude garantovať skutočný 13. dôchodok a mimoriadnu finančnú pomoc.

3. Znížila platy politikov, ak sa do roka nepodarí zastaviť prepad životnej úrovne ľudí na Slovensku.

Petičný hárok na stiahnutie

Mi, a Szlovák Köztársaság polgárai, követeljük, hogy a közelgő parlamenti választásokon felálló kormány:

1. Állítsa meg az energia- és élelmiszerárak magánvállalatok általi drasztikus emelkedését azáltal, hogy a stratégiai jelentőségű energetikai vállalatok ellenőrzését visszaadja az államnak, és az élelmiszerpiacot is erős állami kézbe helyezi.

2. Védje meg a nyugdíjasokat, a családokat és a nehéz helyzetben lévőket az emelkedő árakkal szemben, garantálva számukra a valódi 13. nyugdíjat és rendkívüli pénzügyi támogatást

3. Csökkentse a politikusok fizetését, amennyiben az emberek életszínvonalának csökkenését nem sikerül egy éven belül megállítani.

Petičný hárok na stiahnutie

Používaním stránok prevádzkovaných stranou HLAS súhlasite s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby

Súhlasím Viac info