HLAS - sociálna demokracia

HLAS - sociálna demokracia

Predstavujeme členov strany HLAS – sociálna demokracia

HLAS - sociálna demokracia
Predstavujeme členov strany HLAS – sociálna demokracia Chceme vám bližšie predstaviť ľudí, ktorí stoja za našimi hodnotami a ideálmi, a...

Predstavujeme členov strany HLAS – sociálna demokracia

Chceme vám bližšie predstaviť ľudí, ktorí stoja za našimi hodnotami a ideálmi, a sú každodennými hrdinami našej strany.

Naše sociálne siete teraz ožijú príbehmi a zážitkami našich členov – od politikov, cez umelcov, až po športovcov a dobrovoľníkov. Chceme vám predstaviť tváre, ktoré stoja za našou stranou, ale tiež ukázať, ako naše hodnoty žijú v každodennom živote ľudí.

Každý príspevok v tejto sérii bude malým oknom do života jedného z našich členov. Predstavíme vám ich osobné príbehy, vášne a to, ako prispievajú nielen k prosperite našej strany, ale aj k rozvoju našej spoločnosti. Od príbehov úspešných profesionálov až po dojemné príbehy dobrovoľníckej práce, každý z nich má čo povedať a my sme tu, aby sme ich počúvali a zdieľali ich príbehy s vami.

Veríme, že tento nový druh obsahu vám poskytne inšpiráciu a lepšie porozumenie toho, čo znamená byť súčasťou HLASu. Sme viac ako politická strana, sme komunita ľudí s rôznymi záujmami a talentami, ktorí majú spoločný cieľ: pracovať pre všetkých ľudí a lepšie Slovensko.

Sledujte nás na našich sociálnych sieťach a nezmeškajte ani jeden príbeh!

 

<< Späť k článkom